Meistarības konkurss pavāriem par Latvijas ēdieniem
🧀10. maijā tehnikuma pavāri piedalījās biedrības "Siera klubs" konkursā „Eiropas Aizsargātie Latvijas īpašie produkti cienastā ārzemju viesiem”.
👩🍳Katrai komandai bija jāsagatavo: neliela plate (siers, maize, dekori), 2 (divu) veidu sviestmaizes, 2 (divu) veidu uzkodas, salāti, 2 (divu) veidu kūciņas vai konditorejas deserti. Katrā ēdienā jāizmanto vismaz viens no Eiropas Aizsargāto produktu reģistrā iekļautajiem Latvijas produktiem: Jāņu siers, Salināta rudzu rupjmaize, Rucavas baltais sviests, Sklandrauši, Latvijas lielie pelēkie zirņi.
🎯Komandu vietas izšķīra neliels punktu skaits, un šoreiz mūsējie - Kristaps Liepa un Aija Sprūde - ieguva 4. vietu.
Paldies darbīgajām pedagoģēm Dzintrai un Indrai par aktīvo līdzdarbošanos, lai mūsu jaunieši varētu piedalīties šajā konkursā, gūstot pieredzi un bagātinot savu redzesloku!