Pavāri Rūdolfs Rauza un Kaspars Krūze apciemo mūsu jauniešus
Šodien pavāri Rūdolfs Rauza un Kaspars Krūze piestāja arī pie mums savā ceļā uz Latvijas tehnikumiem, lai iedvesmotu nākotnes kulinārijas nozares speciālistus.
Kasparam bijusi iespēja piepildīt sapni un strādāt kopā ar izcilo Mārtiņu Rītiņu, savukārt Rūdolfs šobrīd darbojas Michelin zvaigznes restorānā "Max Cekot Kitchen".
Tikšanās draudzīgā gaisotne, rosināja jauniešus pārdomāt savus sapņus, rūpīgāk izvēlēties prakses vietas un apzināties, cik nozīmīga ir šo lēmumu ietekme uz turpmāko profesionālo ceļu.
Galvenais vēstījums – noticēt sev, būt drosmīgiem un redzēt pavāra darbu kā radošu, aizraujošu un daudzsološas nākotnes piepildītu profesiju.
Paldies, ka dalāties ar savu bagāto pieredzi, stāstiem par izaicinājumiem, kļūdām un panākumiem!