Tests: pielaiko profesiju "Pavārs"

KLT • dec. 27, 2021

Izpildi testu, un noskaidro kādas ir tavas zināšanas par dažādiem ēdiena pagatavošanas knifiem - jo vairāk punktu iegūsti, jo labākas ir tavas zināšanas! Kopumā testā ir 21 jautājums un par katru pareizu atbildi Tu iegūsti punktu (maksimāli sasniedzamais punktu skaits - 21).


Šis ir tikai neliels ieskats jautājumos uz kuriem atbildes ir jāzina tiem, kuri tehnikumu absolvē iegūstot specialitāti "Pavārs". 

Iegaumē - arī 2022./2023. mācību gadā ikviens ar pamatizglītību varēs pieteikties mācībām tehnikumā šajā profesijā (vairāk par izglītības programmu uzzini šeit un ieskaties sadaļā "Biežāk uzdotie jautājumi".)

Autors KLT 07 maijs, 2024
Svētdien, 12. maijā, Kandavas Lauksaimniecības tehnikums ielūdz ikvienu uz tikšanos ar Latvijas Nacionālo bruņoto spēku majoru, Zemessardzes štāba virsnieku Jāni Slaidiņu.
Autors KLT 25 apr., 2024
25.04., Kandavas Lauksaimniecības tehnikumā norisinājās Profesionālās kompetences pilveides seminārs "Modernās un digitālās tehnoloģijas lauksaimniecībā".
Autors KLT 19 apr., 2024
18. un 19. aprīlī Kandavas Lauksaimniecības tehnikumā jau trešo gadu pēc kārtas norisinājās Starptautiskais profesionālās meistarības konkurss “Kandavas kauss automehāniķiem 2024.”
Autors KLT 28 marts, 2024
28.03.2024 Kandavas Lauksaimniecības tehnikumā norisinās Lauksaimniecības un Industriālās Tehnikas asociācijas kopsapulce.
Autors KLT 27 marts, 2024
27.03.2024 Kandavas Lauksaimniecības tehnikumā norisinājās svētku pēcpusdiena.
Autors KLT 27 marts, 2024
27.03.2024 Kandavas Lauksaimniecības tehnikuma vadība viesojās Puratos Latvia .
Autors KLT 22 marts, 2024
22.03.2024 Skola piedalās akcijā “Skolas par uzvaru” .
Autors KLT 21 marts, 2024
12. aprīlī Kandavas Lauksaimniecības tehnikumā Atvērto durvju diena!
Autors KLT 21 marts, 2024
21.03.2024 Sadraudzības festivāls KLT Saulaines teritoriālajā struktūrvienībā.
Autors KLT 19 marts, 2024
4. aprīlī ” Galete – aplocītais pīrāgs” meistarklase ar Radošā māja „Smilgāji” saimnieci Aigu Bitmani
Vairāk ziņu
Share by: